Verzenden / Ophalen

1.Leveringswijze

Al uw bestelde producten worden met zorg voor u verpakt. Indien noodzakelijk voor een veilig transport worden de dozen afgevuld met vulmateriaal. U krijgt uw bestelde producten geleverd in stevige kartonnen dozen. Deze worden op het door u opgegeven afleveradres bezorgd. Verzendingen van pakketten gaan via PostNL.

2.Verzendkosten

Verzendkosten Nederland /EU

Volgens de geldende tarieven van PostNL

Bestellingen vanaf €125,- geen verzendkosten

Op de automatische factuur, die u krijgt bij een bestelling, ziet u deze verzendkosten nog maar op de originele factuur vanaf ons bedrijf zijn deze niet meer berekend.

Pakketten tot 10 kg binnen Nederland

Pakketten binnen EU 0-2 kg

Pakketten binnen EU 2-5 kg

6,95

9,80

19,50

3.Levertijd

De normale verwerkingstijd is 3 werkdagen binnen Nederland.

4.Ophalen

U kunt uw bestelling ook ophalen op  bedrijf.

Bezoekadres Stationstraat 153
Postcode 6361 BH
Plaats Nuth

Openingstijden bedrijf: Ma - Di - Do  9.00 17.00  uur.

Betalingsmogelijkheid; contant en per factuur.  Er is helaas geen mogelijkheid tot pinnen bij het afhalen van Uw bestelling.

5. Retourneren

Alle artikelen kunnen op basis van de Wet "kopen op afstand", binnen 7 werkdagen na ontvangst onbeschadigd en in ongeopende, originele verpakking geretourneerd worden. Bij bepaalde goederen kan, bijvoorbeeld om hygiënische redenen, het herroepingsrecht worden uitgesloten. Dit wordt dan nadrukkelijk aangegeven. Kosten van retourzending zijn voor rekening van de klant. Indien de geleverde producten bij ontvangst beschadigd blijken te zijn dient u dit binnen 24 uur door middel van e-mail of telefonisch te melden. Esfythé zal met u overleggen hoe te handelen bij beschadigingen. Indien na overleg wordt besloten de beschadigde artikelen te retourneren zal Esfythé na ontvangst de portokosten vergoeden en het beschadigde product vervangen. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Heeft u vragen ga dan naar onze pagina Contactgegevens