Welkom op de ondernemers site van Esfythé

In de productieruimte van Esfythé wordt al jaren gewerkt aan de samenstelling van geneeskrachtige kruidenproducten. Esfythé houdt verder ook het productieproces tot verzending via eigen groothandel in eigen handen onder voortdurende kwaliteitscontrole.

In de natuurlijke gezondheidsproducten worden de volledige kruiden en planten verwerkt. Er worden dus geen ingrediënten geïsoleerd. Op deze manier is het evenwicht, dat elke plant van nature in zich draagt, ook in het eindproduct terug te vinden.

Omdat Esfythé onder de Keuringsdienst van Waren valt en het bedrijf gebonden is aan de Wet Etikettering, vindt u op de etiketten en productaanprijzingen geen medische claims.

De uitgebreide lijn van natuurlijke gezondheidsproducten bestaat uit;

Samengestelde tincturen, Energiecomplexen, Etherische oliën, Kruidenmengsels en de BasMa bloesemremedie. Elk van deze natuurproducten is zodanig uitgebalanceerd samengesteld dat het niet alleen van positieve invloed is op een lichamelijke kwaal maar dat zij ook de achterliggende gevoelens aanraakt.

U, als ondernemer, kunt zowel in het klein als in het groot bij ons inkopen. Er is een vaste inkoopprijs onafhankelijk van de hoeveelheid die u bestelt.

De prijslijst met de adviesverkoopprijs  is op aanvraag verkrijgbaar.

U wordt op de hoogte gehouden van de aanbiedingen.