Welkom op de site van Esfythé

 

Vakantiesluiting van 8 oktober tot 27 oktober.


In het laboratorium en de productieruimte van Esfythé wordt al jaren beproefd aan de samenstelling van geneeskrachtige kruidenproducten gewerkt.

De producten in ons assortiment zijn evenwichtig samengesteld uit kruiden, planten, bloesems, etherische oliën en andere grondstoffen die de natuur ons levert. In onze kruidenlijnen verwerken wij de volledige kruiden en planten. Wij isoleren dus geen ingrediënten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het evenwicht, dat elke plant van nature in zich draagt, ook in het eindresultaat terug is te vinden.

De natuur, altijd op zoek naar evenwicht, reageert altijd op de mensen die erin leven.
Met andere woorden: onze manier van leven zorgt ervoor, dat om ons heen planten, bomen, struiken en kruiden tot bloei en ontwikkeling komen die zorg dragen voor óns evenwicht. De natuur uit de eigen omgeving is dus nog het meest werkzaam voor onszelf. Vanuit deze visie worden onze producten daarom als vanzelfsprekend uit grondstoffen bereid die uit onze eigen leefwereld afkomstig zijn.

Vanuit een andere discipline, de Toegepaste Kinesiologie, maken wij gebruik van de zogenaamde spiertest. De spiertest is een eenvoudige maar doeltreffende manier om de juiste behoefte voor uw lichaam vast te stellen. Wij testen dus welk deel van de natuur oplossend is voor uw individuele probleem. Esfythé-producten ondersteunen en bevorderen zowel de gezondheid als het welbevinden van mens en lichaam.